Benvolgudes families,
Aquest diumenge dia 20 de novembre es celebra el Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI). L’esplai, com a entitat educativa d’infants i joves, ens sumen a la reivindiació i celebració d’aquest dia, on tots els monitors de lleure de Sabadell farem activitats relacionades amb els drets que haurien de tenir tots els nens del món.

L’acte es durà a terme a la plaça de Sant Roc de Sabadell, de 10:00 H a 13:30 h del matí, es per això que el dissabte dia 19 de novembre no hi haurà esplai, els monitors estarem preparan les activitats del DUDI.

DUDI

Us animen a que vingueu a gaudir dels jocs i tallers organitzarts durant tot el matí. Es obert a tothom, així que podeu venir amb tots els amics que volgueu.
Us hi esperem a tots.
Atentament,

Equip de monitors

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies