Benvolgudes famílies, geganters, músics i amics.

S’acosta el final d’any i també un parell de dates especials per l’esplai, el dinar d’hivern, el pessebre vivent i l’excursió d’hivern.

Com era tradicional a l’esplai es muntava un pessebre vivent al nostre local i l’any passat aprofitant el 50è aniversari  vam recuperar-ho, ja que feia anys que no ho fèiem.

Doncs aquest any volem repetir-ho i necessitem la vostra ajuda, així que l’activitat d’aquest dissabte serà preparar el pessebre. Necessitem totes les mans possibles i de totes les edats, per això us convoquem aquest Dissabte 10  a les 10h, per començar a fer feina. Estarem tot el dia, així que si voleu venir a la tarda, a partir de les 16h ens veiem a l’esplai.

Tot això serà previ a les activitats d’hivern que les farem el Dissabte 17. El Grup de Joves ens prepararà el Dinar d’hivern i en l’acabar hi haurà activitats i tallers a l’esplai per donar vida al pessebre. I un cop al vespre anirem a cagar el tió a la Plaça Llibertat on conjuntament amb l’AVV de la Concòrdia hem preparat alguna sorpresa.

I abans d’acabar l’any, el Dimecres 28 marxarem totes les colles d’excursió, us donarem la nota el dissabte 17, però guardeu-vos la data!


Aprofitem per dir-vos que si voleu les superdessuadores de l’esplai, podeu omplir el següent excel amb la talla, i el vostre nom, surten a 20€ per cap! https://drive.google.com/open?id=199u-cV7FTLN1GOz-GlOsY1N05kM5TIoomjG63n9XBfc

Ja per acabar des de la comissió famílies hem tingut una esbojarrada idea, volem marxar d’excursió tota l’entitat durant un cap de setmana.

Creiem que pot ser una bona idea per trobar-nos i compartir experiències. I a part aprofitaríem per fer l’Assemblea General de l’entitat.

Per això us demanem que us reserveu el cap de setmana de l’11 i 12 de Febrer.

Per fer un tanteig i reservar la casa de colònies us demanaríem que responguéssiu la següent enquesta!


 

Sou imprescindibles!

 

Equip de monitors

monitors@lallardelvent.org

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies