Benvolgudes famílies, geganters, músics i amics!

Com ja és tradició, l’entitat CAE La Llar del Vent celebra la seva festa major, la Festa del Bosc, i aquest any celebrem també els 51 anys de l’entitat!

Hi ha activitats noves, com l’excursió de dissabte al matí i el posterior dinar de germanor, o els jocs de nit, tant l’infantil com el juvenil/adults. I també farem les mítiques curses de carretons, la cercavila de gegants, el sopar del grup de joves i el cinema a la fresca!

No teniu excusa per no venir! Us hi esperem a tots!

Equip de monitors,
monitors@lallardelvent.org

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies