Bona tarda famílies,
Esperem que hàgiu passat un bon estiu,
Un any més, ens disposem a començar el nou curs d’esplai. Les monitores i monitors ja hem fet la tancada, hem recollit l’esplai i tenim moltes ganes de començar. Aquest any, tenim algunes propostes noves per millorar el curs i estem acabant d’enllestir els últims detalls. Us convidem a tots i a totes a apuntar-vos.
Com cada any, començarem amb la festa d’Inici amb activitats obertes al barri per infants i joves el dissabte 7 d’octubre, de 16.00 a 19.00 h al Bosc de la Concòrdia. La setmana vinent us enviarem més informació.
Per als que ja tingueu molt clar que voleu venir el nou curs, obrirem inscripcions el mateix dissabte 7, just després de fer totes les activitats. A la festa hi haurà una paradeta informativa durant tota la tarda per qualsevol dubte que tingueu sobre el nou curs.
Us esperem a tots i a totes!
Equip de monitores i monitors de La Llar del Vent.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies