Bon tarda, mireu quines fotos més xules de la festa d’inici del passat dissabte. Vam fer tallers i moltes activitats i ens ho vam passar d’allò més bé plegats. Va ser tot un èxit. Us deixem algunes imatges a continuació que podeu veure a l’àlbum de fotografies del curs!

També aprofitem per informar-vos d’un parell de coses:

-El dissabte 14, tal com preveu el calendari escolar, farem pont i no hi haurà esplai.

-El següent dissabte 21, hi haurà la reunió informativa per a les famílies sobre el nou curs d’esplai. Us anirem informant.

Us esperem a tots i totes d’aquí a dues setmanes amb les piles carregades!

Equip de monitores i monitors de La Llar del Vent.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies