Benvolgudes famílies, geganters i geganteres, grallers i gralleres, amics i amigues

Un any més, el CAE La Llar del Vent celebra la seva festa major, la Festa del Bosc, coincidint amb el 52è aniversari de l’entitat.

Arriben de nou gimcanes, tallers, espectacles, el sopar, cinema a la fresca, jocs de nits per infant i joves, cercavila de gegants, la cursa de carretons i moltes sorpreses més. Mireu quin munt d’activitats:

Us hi esperem a tots i totes, no hi podeu faltar!

Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies