Benvolgudes famílies,

Com molts sabreu, marxem de campaments del 3 al 7 de setembre!

Si encara no heu apuntat als vostres fills/filles encara teniu una oportunitat! El dia 22 d’agost al matí ens podreu trobar al local del CAE La Llar del Vent, als barracons del bosc de la Concòdia i podeu portar-nos les inscripcions. Si no podeu portar-la aquell dia o si teniu algun tipus de dubte, posseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu monitors@lallardelvent.org

A continuació adjuntem la inscripció dels campaments:

Inscripció campaments 2018

Ens veiem d’aquí poc, fins llavors: BONES VACANCES!

Gràcies,
Equip de monitors/es del CAE La Llar del Vent

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies