Bona tarda, famílies,

Com us vam anticipar aquí us adjuntem la presentació power point sobre els campanets. Reviseu bé la part de la presentació sobre el que cal portar. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres.

Presentacio families campaments

També us adjuntem el link del terreny, per veure algunes imatges i per saber com hi heu d’arribar.

https://www.campaments.cat/terreny/riugreixer

Ens veiem dilluns a primera hora.

Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies