Benvolgudes famílies,
Aquest dissabte 6 comencem el curs d’esplai amb la Festa d’Inici, oberta a tots els infants i joves del barri. Hi haurà tallers, jocs i un munt d’activitats. Us esperem a tots i totes a les 16.00 h de la tarda al Bosc de la Concòrdia.
Per les famílies nouvingudes o les que vulgueu informació de l’activitat d’esplai el divendres 5 a les 20.00  h als barracons del bosc de la Concòrdia farem una reunió informativa per parlar del nou curs que encarem.
Pels qui tinguin molt clar que es volen apuntar, us deixem annexada la inscripció d’aquest any i així la podeu anar omplint.
Moltes gràcies i fins divendres!
Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies