Benvolgudes famílies,

Us recordem que aquest dissabte 13 d’Octubre hi ha Esplai a l’horari habitual (de 16.00 a 18.30) on els infants faran les primeres activitats per colles.

Després, a les 18.30 farem una reunió per a parentius/tutors amb cada una de les colles. En aquesta reunió podreu conèixer les monitores i monitors dels vostres infants, s’explicaran els objectius de la colla, algunes activitats que farem…

Us esperem a totes i tots

Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies