Aquest dissabte la colla de prejoves vam fer un munt de coses!
Ens vam convertir en dissenyadors i dissenyadores i vam estar pensant i posant en comú idees per decorar l’alula. Després vam escalfar i ens vam tornar altetes olímpics!

Per cert! Recordeu que la setmana que ve celebrarem la castanyada i a les 18.30h ens trobarem tots, a l’hora de marxar, a l’avinguda Francesc Macià (davant dels cinemes) on els joves muntaran una paradeta de castanyes, pastissos, moniatos…

Us esperem a totes i tots!

Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies