Benvolgudes famílies,

Aquest cap de setmana celebrarem la castanyada a l’Esplai. El dia transcorrerà a l’horari habitual de 16.00 a 18.30 però en comptes de finalitzar a l’Esplai, acabarem tots a la paradeta de castanyes davant dels cinemes de l’Eix Macià, on els joves 1 us esperaran amb castanyes, moniatos i trossos de coca molt bons per berenar. Com que el lloc de recollida no és l’esplai aquest dissabte, recollirem les inscripcions a les 16.00 a l’hora d’arribada dels infants a l’esplai (com a excepció).

Us recordem també que diumenge a les 9.00 h l’Associació de Veïns del barri organitza una excursió pels rodals de Sabadell. La sortida és a la Plaça Concòrdia i esteu convidats a participar-hi.

Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies