Bona tarda, famílies,

Després del pont tornem amb moltes ganes d’Esplai, segur que vosaltres també. Demà farem esplai a l’horari habitual (de 16.00 a 18.30 h) a excepció dels joves que faran la nit jove i es quedaran a dormir allà fins al matí següent (el dinar del diumenge el faran a casa).

Per tant, la colla de joves quedarà a les 15.30 a l’esplai, ja que a primera hora farem una excursioneta pels rodals de Sabadell. Recordeu portar, sac i màrfega per dormir i la part del sopar del dissabte que us toqui.

Us esperem a totes i tots

Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies