Bona tarda, famílies,

Aquest cap de setmana totes les colles han fet un munt d’activitats i gimcanes. Els i les joves van celebrar la primera nit jove a l’esplai fent una sortida primer per Can Gambús, sopant conjuntament i després passant una nit mogudeta. Sembla que es van llevar una mica cansats així que les monis vam estar animant el matí perquè recollissin 😉

Dissabte que ve celebrarem el DUDI amb la resta d’esplais de Sabadell. Ben aviat rebreu notícies.

Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies