Bon dia, famílies,
Dissabte vam celebrar el DUDI amb la resta d’esplais de la ciutat. Al matí vam anar al centre a fer un seguit d’activitats per descobrir alguns dels drets que tenim, i vam gaudir d’un espectacle. A la tarda vam anar al Parc Catalunya a fer més activitats però la pluja ens va fer la guitza. Les colles de joves i prejoves, per la seva banda, van celebrar el DUDI al centre en un format nocturn i després els i les pre-joves van celebrar la seva Nit-prejove passant la nit a l’esplai. Aquí teniu algunes imatges.El cap de Setmana que ve farem l’excursió amb famílies. Aquí us deixem la nota informativa i el link sobre una enquesta que heu de contestar per poder organitzar els cotxes de tornada. Sentim el retard però intenteu contestar abans del dimecres. Si teniu algun dubte, podeu contactar amb alguna monitora o monitor de l’esplai.

Nota: Nota familias primeras colonias

Enquesta a emplenar per tots els tutors/parentius dels infants que assisteixin: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScG0-lUIayejmpw5bIGUlFUYqYjwh6RDPYnKgLBGONXI5cThw/viewform?usp=sf_link

Moltes gràcies,
Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies