Bona tarda, famílies,

Aquest cap de setmana vem desplaçar-nos fins a Esponellà per fer la primera excursió de cap de setmana del curs! Vem jugar a diferents jocs tradicionals, vem fer una excursió a un llac preciós i el diumenge van venir les families a fer diferents activitats. Ens ho vem passar d’allò més bé i els espaguettis que ens van fer la colla de joves estaven d’allò més bons!

Si cliqueu a la foto següent podreu accedir a l’àlbum de fotogrfies del curs (com sempre).

Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies