Benvolgudes famílies, les vacances de Nadal ja ha arribat i des de l’esplai ho tenim tot preparat per passar-nos d’allò més bé!

El 22 de desembre fum, fum, fum!
El dissabte a les 14:00h esteu totes convidades al dinar més especial de l’any, el dinar de d’hivern organitzat per la colla de Joves. A més a més, a la tarda el tió arribarà al barri per omplir-lo de màgia. Farem activitats a la plaça Llibertat de 16 a 18h. I finalment, tindrem l’oportunitat de fer cagar el tió de la Concòrdia de 18:00 a 18:30h . Us ho perdreu?

Si voleu venir al dinar ens faríeu un favor si confirméssiu abans del dijous. Si teniu intoleràncies o al·lèrgies feu-nos-ho saber i buscarem una alternativa.

Allà a dalt de la muntanya fum, fum, fum!
El divendres 28 de desembre farem una excursió d’un dia al Torrent de Colobrers. Sortirem des de l’esplai a les 9:00 i l’arribada serà a les 17:00.

Equip de monitores i monitors del CEA La Llar del Vent

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies