Bona tarda, famílies,

Com ja sabeu, el CAE La Llar del Vent és una entitat que treballa de manera assembleària. Tot es parla en reunions de monitores i monitors i els aspectes més importants es porten a l’assemblea general però sovint l’opinió d’infants i joves no es té prou en compte tot i tractar-se d’un esplai dedicat al lleure infantil i juvenil.

És per això que aquest dissabte celebrarem una Assemblea Infantil (a l’horari habitual de l’Esplai) per escoltar l’opinió i punts de vista d’infants i joves i treballar per un empoderament real a la nostra entitat. No cal que porteu berenar que el repartirem nosaltres a la sortida.

Us esperem a totes i tots.

Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies