Hola famílies! Aquest cap de setmana és Carnestoltes i com ja es va dir a l’assemblea, enguany hem decidit anar junts i juntes a veure la rua del diumenge. Així doncs aquest dissabte 2 de març no hi haurà esplai, ja que els monitors i monitores estarem fent una formació. Tot i així, volem celebrar carnestoltes, així que us esperem diumenge a les 16.15 a l’esplai per anar a veure la rua de Sabadell! Després de la rua, tornarem a l’esplai i farem una petita pasarela i un berenar.
Fins diumenge!!!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies