Bon dia famílies,

aquest cap de setmana hem participat en la Festa del MeV amb un munt d’esplais de la comarca. Hem fet un munt de jocs i dinàmiques i fins i tot una cercavila reivindicatiu. Entre tots i totes hem aconseguit que uns empresaris estafadors no colonitzin la Lluna per quedar-se-la

Ens ho hem passat molt bé i tenim un munt d’històries per explicar. Quines ganes de què arribi la següent!! Recordeu que si cliqueu a la imatge següent, podeu accedir a l’àlbum de fotos del curs.

Eeep! Estigueu atentes i atents que aquest cap de setmana farem unes jornades de manteniment. I el següent és la FESTA DEL BOSC que arriba ja!!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies