Com que moltes famílies aneu justes de temps i encara ens heu de portar la inscripció, hem decidit ampliar un parell de dies més el període d’inscripcions. Avui i dimecres que ve podreu venir a portar-les a l’horari habitual (de 16.00 h fins a 18.00 h als barracons de la Concòrdia). Si a alguna família no li anés ve aquest horari, podeu enviar un missatge al correu de monitors (monitors@lallardelvent.org) o enviar un WhatsApp al 637840972 i concretem algun horari perquè la pugueu portar.

Així doncs, si coneixeu a amics i familiars que es vulguin apuntar encara sou a temps fins aquest dimecres.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies