Aquesta nit hem fet la pijamada al casal i ha anat molt bé. Vam sopar a les 21.00 h i després de preparar les coses a la nit, vam fer un munt d’activitats. Tot i que el pati era petit vam estar ajudant als membres del nostre circ fent jocs, corrent, cantant i ballant per tot el pati. Després de tot el guirigall vam anar a poc a poc a dormir. Alguns valents van aguantar fins a les 3 de la matinada.

Com que estàvem totes i tots molt cansats, avui hem tingut un dia tranquil de piscina fresqueta que ha servit per a despertar-nos. A continuació us deixem les imatges i l’accés a l’àlbum del casal on veureu totes les fotografies.

Us esperem demà amb més casal per tothom.

Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies