Bona tarda, famílies,

Avui hem conegut a un personatge molt especial d’Aràbia. Ens ha ajudat a sortir del desert en el qual hem quedat atrapats. Els dies vinents ens ensenyarà com és el seu circ i podrem fer un intercanvi per aprendre noves coses. Aquesta setmana tindrem molta feina, ja que cada colla haurà de preparar una coreografia pel divendres! Quines ganes de ballar tots junts.

A la imatge següent teniu l’enllaç per accedir a l’àlbum de fotografies.

Moltes gràcies.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies