Avui hem tancat l’any fent una excursió conjunta pel rodal de Sabadell. Hem passat per Mas Bonvilar i la font de Ca N’Argelaguet i hem acabat força cansats.

Amb aquesta excursió i el dinar d’hivern del dissabte passat que van fer els prejoves donem per tancat l’any. Durant aquests dos dies hem fet activitats, tallers, danses i cançons. Ja tenim ganes de conençar el nou trimestre.

A continuació us deixem una imatge que us permetrà accedir a l’àlbum de fotos del curs.

Equip de monitores i monitors del CAE La Llar del Vent

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies