Aquest passat diumenge vam celebrar l’assemblea general de l’entitat on hi van participar famílies, gegants, músics, infants i monitors/es!
Després de decidir un munt de coses i posar-nos al dia amb els temes de l’entitat, vam celebrar una calçotada amb un menú infantil preparat per la colla de prejoves, el qual va agradar un munt als més petits.
Música, solet, menjar, anècdotes, rialles i sobretot, molt bona companyia!
Moltes gràcies a tots i totes per venir, ens veiem a la pròxima.

CAE La Llar del Vent

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies