Dissabte passat va ser la Moguda!! Totes les colles de Joves i Prejoves del MEV vam passar un cap de setmana envoltats d’art, coneixent-nos entre esplais i fent un munt d’activitats.

Els nostres Joves van passar la nit a l’esplai Sargantana, a Castellar, i Prejoves no van marxar tan lluny i van dormir a Esparver. Aprofitem per agrair als dos esplais que cedissin el seu local per poder fer nit i fer possible un any més la Moguda Jove.

Va ser un cap de setmana d’alló més divertit!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies