Avui és dia 8M i per això ahir a l’esplai vam fer un munt d’activitats relacionades amb el dia de la dóna treballadora.

La colla de petits va treballar el dret d’igualtat i van rebre la visita de 2 sufragistes.Els mitjans van conèixer la història de la Nora, una enginyera de robots que ha tingut la vida molt difícil per ser dona, i s’havia de fer passar per un noi per poder fer el que li agrada.Els infants de grans van fer una gimcana amb activitats relacionades amb el 8 M. Finalment van fer una línia del temps on van conèixer diversos successos com els orígens del dia de la dona.Prejoves, han fet activitats on han detectat micromasclismes, han indagat a la història de les bruixes de Sant Feliu Sasserra i han fet un Times Up relacionat amb el feminisme!La colla de joves va fer una dinàmica sobre les activitats productives i reproductives. S’ho van passar d’allò més bé i van prendre consciència de la realitat propera.

Des de l’equip de monitoratge, donem total suport a la vaga i a la lluita feminista

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies