Benvolgudes famílies, donada la situació actual, La Llar del Vent no s’atura!! És per això que durant aquests setmanes us anirem proposant diferents activitats, reptes i endevinalles que pugueu dur a terme des de casa amb les vostres famílies.

Com ho farem? Cada dia anirem actualitzant les diferents activitats i reptes per l’instragram @lallardelvent. Farem servir el hashtag #esplaiacasa per que ens pugueu compartir les vostres respostes, suggerències i fotos de les activitats.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies