Bon dia,

A continuació us adjuntem un document perquè pugueu revisar si els vostres infants tenen totes les vacunes al dia. Per saber-ho exactament podeu autoavaluar-vos seguint les preguntes del document i identificant les vacunes que pertoquen a cada infant segons l’edat.

Interpretació del Calendari vacunal actualitzat

Recordeu també que ens heu de fer arribar una fotocòpia del llibret de vacunació, però ATENCIÓ, el full de declaració de responsable l’heu d’omplir, signar i entregar el primer dia de casal (revisant que ni l’infant ni cap persona que hi convisqui hagi presentat simptomatologia de la COVID-19 durant els 14 dies anteriors a l’inici). A continuació també us mostrem un document perquè pugueu familiaritzar-vos amb els símptomes de la malaltia.

Llistat de comprovacio de simptomes

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies