Bon dia,

Aquesta tarda farem la reunió informativa del casal d’estiu. Us explicarem el tipus d’activitats que farem, el centre d’interès, les activitats extraordinàries, com seran els serveis, el funcionament del casal, les mesures extraordinàries arran de la Covid-19…

 

Durant el vídeo podreu fer les vostres preguntes si accediu des del vostre compte de YouTube que respondrem al final de programa. Si no teniu compte de Gmail, podreu veure el vídeo igual i ens podeu fer arribar les preguntes per mail o instagram. Igualment si teniu algun dubte personal que no vulgueu compartir amb la resta d’espectadors i espectadores podreu trucar al 637840972 (Xavi) o al 627664598 (Laura).

Fins aquesta tarda

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies