Bon dia famílies,

Aquesta setmana ha sigut una mica incerta, però això no ha impedit que haguem fet moltes activitats i ens ho haguem passat molt bé.

Els petits i mitjans 1 han construït un coet molt xulo, per enviar al follet a l’espai i recuperar les emocions. Els mitjans 2 han fet moltes activitats i proves per trobar els 7 elements. Els prejoves i joves han fet gimcanes pel barri,  i avui han anat d’excursió al riu. I això no és tot, al menjador hem fet jocs de pistes per trobar un tresor i hem vist moltes pel·lícules.

Amb totes aquestes activitats ens ho hem passat super bé, si ho voleu comprovar feu un click a la següent imatge i podreu veure totes les fotos que hem fet.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies