Tot i que està sent un any de bojos seguim al peu del canó i us anunciem que tornem amb moltes ganes de tornar-vos a veure i fer un munt d’activitats per passar-nos-ho bé. Encetem el curs el dia 3 d’octubre amb la Festa d’inici. Tindrà lloc al bosc de la Concòrdia a les 16:00. Farem diverses activitats ens les que ens divertirem molt.

Per poder preveure quants serem i poder adaptar-nos millor a les mesures higièniques i de distància social necessitaríem que ompliu aquest formulari en que heu de dir qui vindrà.

Cliqueu aquí: FORMULARI ASSISTÈNCIA A LA FESTA D’INICI

Com bé sabem aquest anys és especial i comporta que ens adaptem a les circumstàncies. A l’igual que per l’assistència a la festa volem saber si teniu la intenció d’apuntar-vos d’aquest any a l’esplai i així ens podrem gestionar millor. Us deixem l’enllaç al formulari d’intenció de participació a les activitats del curs 2020/2021.

Cliqueu aquí: FORMULARI CURS 2020/2021 

                                                                                                INSCRIPCIÓ CURS 2020-21

                                                                                                     Declaració responsable

Ens veiem el 3 d’octubre al Concòrdia a les 16:00 . Us hi esperem! Tenim moltes ganes tornar!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies