Estimades famílies,

Us recordem que el dia 2 d’octubre és l’últim dia per enviar la inscripció d’aquest curs i que les places són limitades. El primer dia d’esplai serà el 3 d’octubre i haureu de portar la declaració de responsable signada.

Us deixem l’enllaç al formulari d’intenció de participació a les activitats del curs 2020/2021 i el formulari d’assistència a la festa d’inici.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSez0GCsF0ocSKcx3RkYUskOcewtyLjydy9e4J37Ii9n5_DX6g/viewform

Us hi esperem,

Equip de monitors i monitores CAE La Llar del Vent

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies