Un any més, donem per acabada la Festa del Bosc!!

Moltes gràcies a totes aquelles persones que heu vingut i heu gaudit de la festa amb nosaltres!!

Gràcies a la Bandade música de Sabadell per haver-nos fet gaudir amb la vostra música, al Rikus per haver fet que els més petits i petites s’ho passessin d’allò més bé, a Bruixes del nord per haver-nos il·luminat la nit, a Jaume Ibars per haver acompanyat els nostres gegants, i a Mauro rod band i Flamsteedhc per tancar la festa amb magnificència!

Finalment, volem donar les gràcies a l’Associació de veïns de la Concòrdia per haver-nos donat l’oportunitat de col·laborar en la Festa Major del barri! Ha estat un plaer i hem gaudit cada moment al vostre costat!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies