Bona tarda,

Ja s’acaba la primera setmana de casals! Us explicarem una mica el que hem fet:

Aquesta setmana ens han visitat dues arqueòlogues preocupades perquè l’art ha desaparegut! Els infants, les han ajudat a elles i al dissenyador Jean-Paul a recuperar la moda. Per això dimecres vam fer una visita a diferents museus per aprendre sobre les fàbriques i el món tèxtil. Al llarg de la setmana hem fet un munt d’activitats relacionades amb aquest art i ens ho hem passat súper bé!

En aquest enllaç trobareu les fotografies del casal!! https://photos.app.goo.gl/jt3itjnGwc3ptr1DA

Quin repte ens espera la setmana vinent?

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies