Ja hem superat l’equador del Casal !! Podreu veure totes les fotos que hem fet fins ara en aquest enllaç o a la pestanya de “Fotos” de la nostra pàgina web.

Dimecres a l’excursió d’Illa Fantasia ens ho vam passar genial, però vam arribar bastant cansats. No hi ha gaires fotos de l’excursió perquè estàvem pendents de passar-nos-ho bé i de vigilar. Pel que fa a la resta del casal, hem ajudat a recuperar els arts de la moda, la música i dansa, i de la literatura i els contes. Quins misteris ens esperen la pròxima setmana? En els calendaris adjuntats a continuació ho podreu descobrir.

Calendaris setmana 4: https://drive.google.com/file/d/1ZTqQ4iG_u8HqRuJxnpHx_L15Lhb8Wcif/view?usp=sharing

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies