Ja tenim cartell de les colònies de primavera d’aquest curs!

Del 9 al 13 d’abril ens endinsarem en l’aventura del Zeus, Posidó i Hades, els tres germans encarregats de regnar el cel, els oceans i l’inframón. Els tres germans es troben en disputa, ja que els tres volen convertir-se en el déu que ho controla tot.
Un problema en el món humà els obligarà a treballar de manera conjunta, deixant les diferències a un costat, per tal que el món tal com el coneixem no desaparegui. T’hi apuntes?

Reunió informativa dissabte 19 de març a les 18:30h als Barracons de la Concòrdia (Esplai).

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies