Hem necessitat una setmana per poder pair les colònies de primavera, però és que les monitores no volíem que s’acabessin!

Durant les colònies, la batalla dels tres deus va obrir les portes del Tàrtar, fent que els Titans s’escapessin. Però no us preocupeu, que treballant de manera conjunta, i gràcies a les pistes que ens van donar els i les altres deesses, vam aconseguir fer la poció que va tornar a tancar les portes del Tàrtar. En resum: vam salvar el món.

A més a més, gràcies a les rutes de Joves i Grans vam poder obtenir l’ingredient de la poció que ens faltava! Si és que no hi ha res com treballar en equip!

Si cliqueu a la imatge, accedireu a les fotos del curs 2021/2022

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies