Benvolgudes famílies,
Des de La Llar del Vent us volem donar les gràcies per la gran participació que estem tenint en els Casals d’Estiu.
Lamentem comunicar-vos que dimarts 14 tancarem les inscripcions de la segona i la tercera setmana de les colles infantils (P3 – 6è). Hem tingut moltíssimes més inscripcions de les esperades i la nostra prioritat és poder garantir un espai de gaudi i qualitat.
Recordeu que per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres fent servir el correu monitors@lallardelvent.org.
Disculpeu les molèsties.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies