Benvolgudes famílies,

Per fi demà és el dia en que anirem a la Isla Fantasia!

Els infants hauran d’arribar a les 9h com sempre a la porta de l’escola Pau Casals i anar amb la seva colla corresponent per passar llista i allà posar-nos les polseres indetificatives. Demanem el màxim de puntualitat possible per poder fer aquestes coses amb temps. A les 9.30h ve l’autocar a recollir-nos i anar cap a Vilassar de Mar. Recordeu famílies que la zona de carrega i descarrega és pels autocar! Intentem no aparcar allà.

L’hora de tornada a la tarda serà aproximadament a les 17h.

Que cal portar:

 • Banyador
 • Tovallola
 • Chancletes lligades/escarpins
 • Aigua
 • Esmorzar
 • Dinar
 • Manguitos o armilles (qui ho necessiti)
 • Samarreta del casal

Coses que NO podem portar:

 • joguines
 • Pistoles d’aigua
 • Objectes de valors
 • Flotadors grans

Zones de bany segons colles:

Podeu veure les zones a la web: https://www.illafantasia.com/el-parque Totes zones son aproximades, depenent de l’alçada i el pes de l’infant i la seva propia decisió i la dels monitors. Tot i que per grup puguin anar a alguna atracció concreta, si no es compleixen les condicions d’alçada, pes o acceptació del monitor, els infants no aniran.

ZONES EDUCACIÓ INFANTIL(P3-P4-P5):

 • Laberinto pirata
 • Piscina de olas
 • Minitous

ZONES 1R CICLE PRIMÀRIA (1R-2N):
igual que infantil +

 • Megatous
 • Lago
 • Jardín de las delicias
 • Río salvaje (Només 2n i si tenen l’alçada)
 • Masia (Només 2n i si tenen l’alçada)

ZONES 2N I 3R CICLE PRIMÀRIA 3R FINS 6E):
Igual que 1r cicle +

 • Aquamania
 • Espiral
 • Bitour
 • Rio Salvaje
 • Supertobogan
 • Espirotub
 • zig-zags
 • Multipista
 • Rapids
 • Torpedo
 • Jumping
 • Spiner

ZONES JOVES (ESO):
Igual que altres cicles +

 • Xtreme Fall (Només si tenen el pes i l’alçada necessaries)

Tal com hem dit anteriorment cada cas es pendrà particualrment i grupalment, cap infant està obligat a tirar-se per cap atracció que no vulgui i tampoc podrà tirar-se per tot el que vulgui si el monitor no ho permet.

Qualsevol cosa estem en contacte!
Una abraçada

Equip de coordinació del CAE La Llar del Vent

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies