Benvolgudes famílies!

Ja hem acabat la tercera setmana de casal, una setmana super intensa on hem treballat el Reciclatge! Junt amb la Laia vam parlar sobre la Dena, una noia de Bangladesh que estava de camí a Sabadell per conèixer com reciclavem aquí, ja que allà hi ha molta contaminació degut a la mala gestió dels residus. Durant la setmana vam poder conèixer molt bé com i que cal fer per reciclar, com per exemple separar molt bé les deixalles, reutilitzar materials antics per crear-ne de nous… A més a més aquesta setmana ha estat molt pasada per aigua! Divendres va venir la Dena i vam ensenyar-li com feiem nosaltres per reciclar, i li vam poder ensenyar els diferents contenidors que feiem servir per reciclar!

En el següent enllaça podreu veure l’acutalització de les fotografies del casal junt amb les d’aquesta setmana:

https://photos.app.goo.gl/frE7FSGUPqYKZNd47

També us fem arribar els calendaris de la setmana 4 descarregant el següent document:

Mireu molt bé la colla de cada infant! En el document surten totes les programacions, no us confongueu! Veureu que també us indica el dia que anem a la piscina (Olímpia), aquesta setmana anem el dilluns i el dijous. També podeu veure quin dia fem els jocs d’aigua.

Com podeu veure el dimecres dia 20 es faran sortides per colles, aquestes seran només de matí, per tant l’horari de casals es manté com sempre. La colla de Joves anirà tot el dia a la platja amb transport públic, però tornaran a l’horari que finalitza el menjador!

Ens veiem dilluns per arrencar la penúltima setmana!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies