Benvolgudes famílies!

Ja hem acabat la quarta setmana de casal, una setmana molt trepidant on hem treballat la sobreexplotació dels recursos naturals. Un empresari i els seus treballadors es van presentar a l’escola amb la intenció de talar tots els arbres per poder construir edificis nous. La Laia molt emprenyada va demanar ajuda als infants per poder aturar aquesta barbàrie. Durant la setmana vam poder conèixer en què consisteix la sobreexplotació de recursos i què podem fer per aturar-la. Finalment, divendres després que els infants dialoguessin amb l’empresari durant una bona estona, aquest va entendre la situació i va marxar una mica resignat. La Laia i els infants van acabar molt contents, ja que van evitar que talessin els arbres de l’escola!

En el següent enllaça podreu veure l’acutalització de les fotografies del casal junt amb les d’aquesta setmana:

https://photos.app.goo.gl/frE7FSGUPqYKZNd47

També us fem arribar els calendaris de la setmana 5 descarregant el següent document:

Mireu molt bé la colla de cada infant! En el document surten totes les programacions, no us confongueu! Degut a l’onada de calor estem intentant anar tant dimarts com dijous a la piscina Olímpia, però no tenim res assegurat encara. Que tant dimarts com dijous portin banyador, xancletes i tovallola, ja que si no van a la piscina els dos dies, un d’ells faran jocs d’aigua.

Com podeu veure el dimecres dia 27 es faran dues sortides de tot el dia. Les colles de P3, P4 i P5 en principi aniran a les fonts de la Plaça Catalunya, a Castellar del Vallès; per altra banda, los colles de 1r fins a la ESO aniran a la platja d’Ocata, al Masnou. Aquestes excursions resten a l’espera de si les podem realitzar finalment ja que degut a l’onada de calor s’ha activitat el Pla Alfa III i hi ha restriccions de mobilitat que no ens permeten dur a terme activitats fora del nucli urbà. Estigueu atents a totes les actualitzacions que us anirem fent arribar.

Ens veiem dilluns per arrencar l’última setmana!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies