Dissabte 17 de desembre vam celebrar la festa d’hivern. I quina festa! Encara que al matí va ploure una mica, res no ens va aturar i vam poder fer totes les activitats que teníem previstes.

Amb el mercat d’intercanvi es va recollir menjar i objectes de primera necessitat, el Tió va cagar moltes joguines als infants del barri, Joves van fer un dinar deliciós, ens ho vam passar d’allò més bé amb els jocs gegants, vam gaudir amb la música de diables i bastoners, la xocolata calenta ens va fer entrar en calor, el Quimet i la Laieta van conèixer el nou local i es van obrir les portes a tothom amb l’exposició de l’entitat, l’alegria del Jaume va fer que saltéssim ven amunt, Orquestra de MitjaNit ens va fer ballar i vam vibrar amb DJ David Ramiro.

Moltes gràcies a tothom que va venir, va formar part d’aquest dissabte i ens va acompanyar mentre fèiem un pas més en la nostra història. La Llar del Vent ja té nou local!

Dimecres 28 de desembre vam marxar d’excursió, i no, no va ser una innocentada. Els infants i les monis vam explorar els racons dels rodals de Sabadell i, a la nostra llibreta d’excursionisme, vam dibuixar i registrar tot allò que vam veure al bosc.

Divendres 30 de desembre va tenir lloc la primera sessió del quinto de Nadal de La Llar del Vent i va ser tot un èxit!
En primer lloc, agrair als més de 30 comerços del barri de la Concòrdia i de Ca n’Oriac que van col•laborar amb nosaltres oferint-nos productes pels quintos i les plenes i van fer possible la realització d’aquesta activitat.
Tot i ser el primer any que ho organitzàvem, la gent del barri va quedar molt contenta. Tant, que ens vam veure en l’obligació d’organitzar una darrera sessió el dia 7 de gener per acomiadar-nos del Nadal.
Al llarg dels dos dies van participar al voltant de 150 persones i ambdós dies vam omplir l’aforament del local.
Ens ho vam passar tan bé que ja estem desitjant que arribi el proper Nadal per tornar-ho a organitzar!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies