Ei companys!!! El Barracó i la Rosella van anar a posar-se en forma dissabte passat a la II Cursa de gegants de La Llagosta.

Després d’una llarga temporada sense sortir del seu “cau” ja era hora que es comencessin a posar en forma.

Ens tenien preocupats perquè cada cop queda menys per presentar-se a la cursa popular de Sabadell durant la festa major de la ciutat. I ja ens va anar bé perquè vam comprovar que fer “esprints” amb un gegant a sobre et pot deixar clavat, sinó que li preguntin al Jordi. Per sort els gegants no van patir cap accident greu, ni van aterrar amb la cara contra el terra, tot i que l’aire que bufava va complicar una mica la cursa.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR