Ja només queda una setmana per la XXII Trobada de Gegants del Vallès… comença el compte enrere!!

Però la nostra darrera sortida abans del gran esdeveniment va ser aquest diumenge 15 de maig a la habitual FESTA MAJOR DE LA CREU ALTA, on mai hi faltem!

Encapçalant la cercavila el Barracó i la Rosella, van donar moltes voltes pels carrers i places de la Creu Alta i van dir ben fort, amb les pancartes que portaven, que hi ha una cita molt important la setmana vinent!!

Els seguien altres colles convidades com els Gegants de Gràcia, la Colla Gegantera de Cerdanyola, l’A.C. La Gatzara/Fot-li foc de Manresa, l’AMPA de l’Escola Samuntada, l’AMPA de l’Escola Ribatallada i, finalment, la colla de Gegants de la Creu Alta, qui tancaven la comitiva.

Van arribar tots a la plaça de la Creu Alta i allà van fer conjuntament la Gran ballada de gegants! Felicitats per aquesta festa, creualtencs!!

Mireu més fotos a la nostra galeria: http://lallardelvent.org/gegants/fotos/

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxa l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR